Fashion Alert! 8 vragen aan … Bo!

Naast Von Deux heb ik nog een andere baan, ik ben namelijk ook docent Spaans. Erg gezellig, vooral sinds Bo anderhalf jaar geleden ons team kwam versterken. Vanaf dag één was het mij al meteen duidelijk: Bo heeft stijl! Ze draagt mooie kleding, waarin ze vintage combineert met bekendere, hedendaagse merken. Daarnaast reist Bo veel en neemt ze ook altijd een mooi stuk mee van haar reis. Haar interesse ligt vooral bij het Midden Oosten en uit de landen die ze daar bezoekt neemt ze dan ook altijd de mooiste items mee naar huis.

Omdat ze benieuwd was naar de vintage van Von Deux, kwam ze gezellig een middagje langs. Ze heeft een tijdje door onze rekken met rokken, blouses en jurken gekeken en ook nog een paar mooie items mee naar huis genomen. Deze middag was een mooie gelegenheid om haar eens wat vragen te stellen over haar kledingstijl en kledinggewoontes. Dus hierbij: 8 vragen aan … Bo!

Naam: Bo

Plaats: Rotterdam

1. Wat draag je nu en waar heb je het vandaan?

Een rode vintage leren kokerrok en een zwarte fluwelen top. Allebei vintage van Ruby Lee and the Vintage Factory in Rotterdam. Mijn schoenen zijn van Sacha.

2. Omschrijf jouw stijl eens. 

Formeel, maar met een twist. Bijvoorbeeld af en toe een print of een onverwachte stof.

3. Wat is jouw duurste aankoop qua kleding, schoenen of accessoires geweest?

Een jurkje van Nikkie van 160 euro. Ik had ‘m gekocht voor mijn diploma-uitreiking, maar ik draag het nu niet vaak meer. Ik ben van studentenleven naar het docentenleven gegaan, dus ik geef geen hoge bedrag uit aan kleding. Daarnaast reis ik graag en daar probeer ik ook altijd een typisch kledingstuk te kopen in de landen die ik bezoek.

4. Wat is jouw grootste miskoop geweest?

Een jas van Dept en die was best prijzig. Vanaf dag 1 ging alles kapot. De knopen vielen eraf, de bijbehorende riem ging rafelen. Mijn moeder moest hem meerdere keren naar de kleermaker brengen.

5. Op wiens kledingkast ben je jaloers en waarom?

Mag ik mijn moeder zeggen? Ze koopt altijd in setjes en denkt heel goed na over haar aankopen. Daarom doet ze ook bijna nooit iets weg. Ze heeft veel schoenen en loopt altijd op hakken. Daarnaast draagt ze voor haar werk altijd mooie blouses, rokken en broeken.

6. Als je al het geld van de wereld zou hebben, wat zou je dan voor kledingstuk of accessoire kopen?

Misschien cliché, maar dan zou ik een Chaneltas kopen. Een goede investering en het is gewoon een heel mooie merk. Het merk der merken: tijdloos en chic.

7. Leg je je kleding ’s avonds al klaar of bedenk je s’ ochtends pas wat je aantrekt?

Ik bepaal ’s ochtends pas wat ik aantrek en vaak verander ik het nog een paar keer tijdens de koffie en het ontbijt. Als ik het ’s avonds al klaarleg, dan kan het zijn dat ik het de volgende dag toch niet wil dragen.

8. Heb je een lievelingskledingstuk en zo ja, wat is het?

Een jasje dat ik gekocht heb in een Marokkaans winkeltje in Málaga. Het jasje heeft een etnische print en muntjes erin verwerkt. Ik draag het niet te vaak, omdat het een opvallend item is, maar ik draag het wel erg graag.

Bedankt, Bo!

En wat doe jij? Leg jij ’s avonds altijd al je kleding klaar, of bepaal je, net als Bo, pas ’s ochtends wat je aan zult trekken? Laat het vooral hieronder weten!

O ja, wist je trouwens dat inschrijven voor onze nieuwsbrief een groot voordeel heeft? Jouw eerste bestelling wordt dan namelijk helemaal gratis en voor niets verstuurd!! Hoe fijn is dat! Klik hier om je in te schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check out similar topics

Related Posts