Vintage Market Bij Sally O'Briens

HO HO HO, we are back!

Op zaterdag 14 december vieren we alweer de derde editie van de Vintage Market in de Sally O’Briens Zwolle. Voor deze editie hebben we speciaal gezocht naar mooie vintage voor de komende feestdagen. Denk aan pailletten, kralen, goud, zilver en glans. Weet jij dus nog niet wat je aan moet doen voor die kerstborrel, bij het kerstdiner, met Oud & Nieuw en alle dagen daartussen? Dan helpen wij je graag!

Het is de laatste editie en deze wil je echt niet missen! Naast onze feestcollectie (en reguliere verse vintage) nemen we namelijk ook de oude collecties mee en, onder het mom van ‘alles moet weg’, hangen deze met hoge kortingen in de rekken. Het wordt dus leuk scoren zo aan het einde van het jaar.

Daarnaast hebben we weer mooie sieraden, zowel voor de liefhebbers van statement pieces als voor de liefhebbers van fijnere bijouterie. Misschien voor jezelf, maar ook erg leuk om iemand cadeau te doen! En dan hebben we natuurlijk nog de accessoires. We hebben tassen, riemen, baretjes in vele kleuren, zonnebrillen en sjaaltjes met mooie print. Alles om jouw outfit perfect af te stylen.

Net als de andere edities hebben we weer muziek en deze keer geheel in de stijl van de tijd van het jaar, gecombineerd met mooie visuals. En omdat winkelen hongerig (en vooral dorstig) maakt, zullen er weer lekkere hapjes van de Sally zijn. Al met al zijn dus alle ingrediënten aanwezig om deze laatste editie van het jaar weer gezellig en geslaagd te maken. Neem dus je vrienden mee en kom samen deze middag vieren met ons.

Mannen, ook aan jullie is weer gedacht! Kom dus vooral naar de gezelligste kroeg van Zwolle voor overhemden, truien, jassen enz.

Lieve groet,

Team Von Deux – vintage & design & Team Irish Pub Sally O’Briens

vintage market von deux bij sally o'briens

Hoe Kom Ik Daar?