Vintage Market In Sally o'Briens

were 010 meets 038

Vintage shop alert!

Op zaterdag 18 mei organiseer Von Deux – vintage & design een vintage market in de Ierse pub Sally O’Briens. Onder de slogan

Where 010 meets 038

kom ik met een groot assortiment vintage kleding, schoenen en accessoires naar de Zwolse binnenstad. Maar ik komt niet alleen! Mijn vriendin Femke van FemLaBruCollectables vergezelt mij met vintage meubelen en vooral veel mooie vintage woondeco. Denk aan designer stoelen, lampen, servies en andere eye candy.

Misschien wist je dit al, maar mijn roots liggen in deze prachtige stad. Daarom ben ik ook zo blij mijn eerste echte openbare verkoop juist hier te houden.

Ik zoek alle items zorgvuldig bij elkaar en hierdoor heb ik een hele collectie van alleen maar de beste handpicked vintage verzameld. Onder andere jurken, blouses, broeken en rokken, bijna alles gaat mee naar Zwolle. Het zijn items uit verschillende jaren, in verschillende stijlen en in verschillende prijscategorieën.

Vintage market bij Sally o’Briens.

En we zijn nog niet klaar. Nee joh! Want niets is zo leuk als shoppen met een beetje sfeer. Dus kun je die middag genieten van de muzikale kunsten van DJ Candela. Hij heeft voor dit evenement een speciale set samengesteld en die is waanzinnig kan ik je vertellen!

Over waanzinnig gesproken. Hoe goed is de aankondigingsposter geworden! Hij is ontworpen door mijn lieve schoonzusje Kim van Kimsdesigns.nl. Dankjewel, Kim 🙂

Waar het eigenlijk op neerkomt is dit: Je wilt deze middag gewoon niet missen! Het heeft alle elementen van een goede zaterdagmiddag: vintage, muziek en een drankje.

Dus zien wij elkaar 18 mei? Ja toch, niet dan?!?

Tijd: 13:00-19:00

Pin: Zekers te weten!