Retour

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Je loopt geen risico: Niet goed = Geld terug!

Bij Von Deux begrijpen wij dat het spannend kan zijn om online te kopen. Daarom krijg jij je geld terug wanneer het product niet aan jouw wensen voldoet. Zo loop je geen enkel risico!

Mocht je een product willen retourneren, dan dien je dat binnen 10 werkdagen te doen. Voor de kosten van de retourzending ben je als klant zelf verantwoordelijk. Wanneer het product terug bij Von Deux is, wordt het gecontroleerd en zal het aankoopbedrag teruggestort worden. Echter, mocht het product beschadigd of gedragen zijn door de klant of door derden, dan wordt het niet vergoed. Het product zal dan teruggestuurd worden naar de klant. Deze verzendkosten zijn dan tevens voor de klant.

Ook kunnen wij geen verantwoordelijkheid nemen voor zoekgeraakte pakketten.

Wij streven er bij Von Deux naar om jou de beste en mooiste producten aan te bieden. Mocht je niet tevreden zijn over een product, meld ons dit dan alsjeblieft. Jouw feedback, klacht, tip of opmerking is erg waardevol voor ons. Zo kunnen wij onze service blijven verbeteren.

Heb je meer vragen over retourneren? Neem dan gerust contact op met Von Deux.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Retour” color=”info” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fvondeux.shipping-portal.com%2F|||”][/vc_column][/vc_row]